VĚLOPOLSKÁ PODKŮVKA 2016

25.06.2016 13:27

Vělopolská podkůvka podruhé

Utíká to. Jenom co jsme se otřepali z loňské akce, je tu zase červen. Po zkušenostech z první podkůvky, byl program opět připravován s předstihem. Hlavně, aby počasí vyšlo! A jdeme na to! Kdo chtěl a mohl, přiložil ruku k dílu.

Nově do programu byly vloženy psí závody. Ne každý má koně a jezdí. A děti mají rády také pejsky a s radostí se předvedly. Nezapomenu na zářící oči dívenky vyhodnocené diváky v soutěží O nejlepší psí kousek, když přebírala cenu. Skokové soutěže, ukázka práce Voltiže DUHA, westernové

hry a jízda zručnosti to byla další nabídka programu. V kotli se vařil výborný guláš, který rychle mizel a nestačil nakrmit všechny hladovějící.  Tak přišly vhod grilované  klobásky. Moc dobrý byl i koláč a chlazené nápoje.

Jediné co bych celé akci vytkla, bylo velké horko. Při několika hodinovém pobytu venku jsme chytili bronz, jako bychom byli „na kanarech“. A také účast soutěžících mohla být větší.

A závěrem musím poděkovat za finanční dary i výpomoc: Obci Vělopolí, Pony klubu Jurášek, Stáj M. Ropice, animalia.cz,

Svatební & Párty servis Střítež, p. Martině Slovákové, PRO North Czech a.s.,  Vikra služby s.r.o., Miroslav Chuděj s.r.o., Pivovar U Koníčka Vojkovice, AZ Propress Třanovice, Gril Bar Komorní Lhotka. Zázemí pro akci poskytl p. Michalik Tadeáš, Ladislav Cimprich, manželé Filipcovi a Latochová Lucie