Mikulášská pony jízda 2015

11.12.2015 15:29

Své organizační schopnosti letos spojily dva kluby, JK Vělopolí a Meridian Team a výsledek 5. 12. vyšel na výbornou. Druhého ročníku se zúčastnilo 52 dětí v doprovodu svých příbuzných a kamarádů. V jezdecké hale v Chotěbuzi byla připravena jízda zručnosti pro malé jezdce na ponících a souběžně probíhaly hry pro ostatní děti, které čekaly na vystřídání s jezdeckou skupinou. Pro radost bylo připraveno šest poníků, na kterých si všechny děti dostatečně zajezdily. Z pozadí se ozývaly koledy, ve vánočně nazdobené kavárně s výhledem do haly příjemně plápolal oheň a byly navařeny dobroty ze surovin z místní bio-farmy.

Na závěr spřežení černých frizských koní přivezlo v kočáru Mikuláše a jeho družinu. Děti měly připravené básničky a písničky a sem tam i někdo zalitoval svých vylomenin a slíbil, že se polepší. Odměnou pro všechny děti byly bohaté balíčky sladkostí.

Sluníčkové počasí Mikulášské pony jízdě přálo, všude vládla dobrá nálada a my se již těšíme na další ročník s hlavou plnou nápadů, jak jej zase o trošku víc vylepšit.

Foto z akce naleznete ve FOTOGALERII.